سیل در کلات هیچ فوتی نداشت برخورد کوئیک و پارس در مشهد ۶ مصدوم برجا گذاشت (۲۸ اردیبهشت) پرونده سیل مشهد روی میز کمیسیون اصل نود! کشف پیکر‌های چهار مفقود سیلاب در فریمان (۲۸ اردیبهشت) قتل جوان ۲۷ ساله افغان به‌خاطر توپ بازی! (۲۸ اردیبهشت) تمام خسارت‌های درمانی بازنشستگان تامین اجتماعی تا اسفند ۱۴۰۲ پرداخت شد | تسویه حساب ۲۰ روزه با بازنشستگان بازگشایی ۴۴ محور مسدود شده در خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت) تصادف پراید و پژو ۲۰۶ در قوچان ۷ مصذوم برجا گذاشت(۲۸ اردیبهشت) از ۸۱ روستای دارای سکنه سرخس فقط یک روستا جاده دسترسی ندارد نجات معجزه آسای جوان مشهدی از داخل چاه (۲۸ اردیبهشت) نامه سرگشاده نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی به رئیس جمهور درباره کارگران و بازنشستگان   محور صالح آباد - تربت جام بازگشایی شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) متلاشی شدنِ شبکه شیطان پرستی و دستگیری ۲۶۱ نفر نجات نیسان آبی با پنج سرنشین از درون سیلاب (۲۸ اردیبهشت) این پزشکان متخلف هستند عملیات گسترده هلال احمر در سطح استان خراسان رضوی تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تامین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اجرای قانون همسان‌سازی بازنشستگان را به تاخیر نیندازد اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های اصفهان درباره «توماج صالحی» آزمون استخدامی آموزش و پرورش برگزار شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چگونه روغن زیتون با کیفیت را تشخیص دهیم؟

  • کد خبر: ۲۹۰۷۰
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۵
چگونه روغن زیتون با کیفیت را تشخیص دهیم؟
روغن زیتون خوب باید بوی چمن تازه زده شده و یا بوی میوه بدهد. همچنین بایستی هنگام چشیدن آن در انتهای زبان احساس تلخی و تندی داشته باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی در این باره گفت: برداشت زیتون از شهریور ماه آغاز می‌شود و بسته به اینکه زیتون زودرس، میان رس و دیررس باشد این برداشت تا دی ماه ادامه می یابد، درحال حاضر زیتون در ۲۶ استان کشور کشت می شود اما استان های پیشرو در کشت زیتون زنجان، گلستان، گیلان، قزوین، فارس و سمنان هستند.

رحمت الله پریچهر ادامه داد: زیتون به دلیل ماده تلخی که دارد به طور مستقیم مانند میوه های دیگر قابل مصرف نیست و بایستی تلخ زدایی شود و سپس بر روی آن فرآوری صورت بگیرد و تبدیل به کنسرو یا روغن زیتون شود.

مجری طرح زیتون وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه سال ۹۸، ۱۵۰هزارتن محصول برداشت و حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰تن روغن از آن تولید و مابقی به کنسرو تبدیل شده است، گفت: پیش بینی می شود امسال حدود ۱۶۰ هزارتن زیتون تولید شود و در تلاش هستیم که حدود ۱۳هزارتن روغن زیتون نیز تولید شود.

پریچهر با اشاره به اینکه زیتون به آب و هوای نیمه گرمسیری و مدیترانه ای نیاز دارد، گفت: بارش برف امسال محصولات زیتون را دچار سرمازدگی نکرد. البته مقداری از محصولات در زنجان دچار سرمازدگی شد ولی به حدی نیست که تولیدات زیتون سال ۹۹ را دچار مشکل کند.

این مقام مسئول در وزارت جهاد کشاورزی در ادامه صحبت هایش گفت: میانگین سرانه مصرف روغن زیتون در دنیا ۵۰۰ گرم است که در ایران به حدود ۲۰۰ گرم رسیده است. در بخش روغن زیتون صادراتی صورت نمی گیرد، زیرا مقدار تولید شده نیاز کشور است. اما کنسرو زیتون چون بیش از نیاز کشور تولید می شود، قابلیت صادرات دارد.

به گفته وی قیمت زیتون براساس عرضه و تقاضا و به صورت توافقی بسته به کیفیت آن خرید و فروش می شود و سال گذشته قیمت این محصول هرکیلو بین ۶ تا ۹هزارتومان بود.

وی در پاسخ به این سوال که چگونه می توان روغن زیتون با کیفیت را تشخیص داد، گفت: روغن زیتون خوب باید بوی چمن تازه زده شده و یا بوی میوه بدهد. همچنین بایستی هنگام چشیدن آن درانتهای زبان احساس تلخی و تندی داشته باشید.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->